Tänään on ollut erityisen vaikea päivä. Älkääkä edes kysykö että miksi, koska en tiedä. 

Töihin meneminen ahdisti, tuntui kuin jaloissani olisi ollut betonisaappaat, inhotti avata duunin ovea, kaikki tuntui pahalta. Mies tuntui pahalta, en olisi millään jaksanut kuunnella hänen juttujaan. 

Oli vain niitä päiviä, kun tahtoisi vain olla yksin ja surkutella itseään. 

Menihän se työpäivä sitten joten kuten, vaikka välillä tuntui että ei pysty tähän kaikkeen. Ja varsinkin kun päivän saldona oli mahdottoman iso suklaalevy, viinapullo ja kukka. Kaikki lahjoja asiakkailta, jotka pitivät minusta ja tykkäsivät, että olen ihana ihminen. 

Koko tämän vuorokauden kruunasi, kun illalla vielä ajattelin käydä katsomassa Ritun 
blogia ja siellä minua odotti tälläinen:

*Pysti, joka Ritun kriteereiden mukaan jaettiin heille, jotka saavat hänen nerokkaat aivonystyränsä liikkeelle*

Oikeasti, tälläisina päivinä kun kaikki tuntuu toivottamalta ja mikään ei meinaa kulkea eikä tuntua hyvältä ja sitten kuitenkin saat näin paljon iloa muilta ihmiltä, niin eikö tässä oikeasti tasata vaakakuppeja? 

(ps. pysti kuuluu jakaa eteenpäin, mutta mietin hetken, kenelle sen annan. Palaan sen tiimoilta siis asiaan. Nyt vain nautiskelen tästä ihanasta hyvän olon tunteesta, mikä minulla on ylläni)

Muoks* Tein kerrankin nopean päätöksen ja annan pystin eteenpäin seuraaville:

Pikku piiku, Jatkuuko elämä?, Nina, Brim sekä Paskamutsi .

Ja pystin säännöthän olivat siis seuraavat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Kaikki mainitsemani blogit täyttävät minulle kohdassa 1 mainitut seikat. Olisin ehdottomasti halunnut laittaa listaani Ritun blogin. Hänen tarinansa ja kerrontatavansa vain jotenkin koskettaa minua kovin.